4 sjove hobbyprojekter du kan komme i gang med på ingen tid

Vi har dem alle… Både de lange og de langsomme dage. De dage, hvor vi bare ikke aner, hvad vi skal give os til. Og de dage, hvor vi bare nyder at tulle rundt og lave ingenting. I begge tilfælde kan det være smart med et hobbyprojekt, som du kan kaste dig over, når du bare gerne vil slappe af og lade kreativiteten flyde.

Vi har samlet en oversigt over fire sjove og hyggelige hobbyprojekter, som du hurtigt, let og for relativt få penge kan komme i gang med, med det samme.

Strikning

En klassiker, der virkelig har vundet indpas det seneste år, er strikning. Med en simpel opskrift, de rigtige strikkepinde og en rulle garn kan du komme i gang med at strikke allerede i dag. Start i det små; øv dig f.eks. i at strikke lige først. Lav et halstørklæde eller en klud, og øg derefter sværhedsgraden. Find en opskrift, du gerne vil lave, og køb ind til den. Så bruger du ikke flere penge end højst nødvendigt.

Hjemmelavede smykker

Med nogle tænger, snore og perler kan du komme i gang med at lave dine egne halskæder, øreringe og armbånd så let som ingenting. Du kan selv bestemme designet.

Tegning

Denne er let at komme i gang med, og du behøver formentlig ikke engang bevæge dig ud i en butik for at skaffe udstyret. Et stykke papir og en blyant er alt, du skal bruge.

Scrapbooking

En lidt ukendt, men ekstremt hyggelig, hobby, er scrapbooking. Du skal bruge en bog og en limstift, og så er det ellers bare at gå i gang med at klippe og klistre.

Find en hobby butik i Århus, København eller et andet sted, hvor du kan skaffe det rette udstyr.

admin