0

3 gode måder at sige tillykke med fødselsdagen på

Når der er fødselsdag, er det fødselaren, der er i centrum, og al opmærksom skal rettes mod ham eller hende. Gaver kan give stor materiale glæde, men den rigtige glæde kommer igennem de relationer man har, og derfor betyder dit nærvær og omtanke ofte lige så meget som selve gaven. Vi giver dig 3 måder, hvorpå du kan vise, at personen betyder noget for dig.

Unikke og sjove lykønskningskort

Der findes et utal af sjove og humoristiske lykønskningskort, og derfor er en mulighed at finde noget, der passer på både dig og hovedpersonen. Det kan være en intern joke, der giver mening, eller det kan være, I har helt samme humor og derfor falder pladask for de samme platte jokes. Uanset kan du de rigtige steder finde et kort, der giver mening for både dig og fødselaren.

Send en videohilsen

Når vi bliver ældre, flytter vi nogle gange på grund af jobs og kærlighed. Det betyder, at vi til tider ikke kan deltage i samtlige fødselsdage, fordi de foregår i den anden ende af landet, men det skal ikke afholde dig fra at gøre noget ekstra personligt for din gode ven eller veninde. Med en videohilsen tager du bare venskabet et skridt ekstra, og personen vil have et minde for livet.

Lav en sang, der godt må være lidt pinlig

Intet godt venskab uden de små provokationer. Fordi vi kan jo godt tage det, når vi er venner. Lav en sang, som alle kan synge med på, og som indeholder pinlige episoder fra personens liv. De gode skal selvfølgelig også være med, men de pinlige er dem, der får smilet frem hos de deltagende gæster – og hovedpersonen.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *