Tilbehør og batterier til Phonak høreapparater

Tilbehør og batterier til Phonak høreapparater

Som helt eller delvist hørehæmmet har du sandsynligvis dine kampe med at finde det helt rigtige høreapparat. Og det er vigtigt, at du ikke tager til takke med halve løsninger. For det første skal dit høreapparat være 100% tilpasset lige præcis din høreskade, således at du får den optimale kompensation. For det andet skal høreapparatet være behageligt at bære, og ikke give anledning til irritation. Hvis du leder efter et høreapparat med en diskret profil og et høj teknologisk niveau, kan du eksempelvis forsøge dig med et høreapparat fra Phonak.

Phonak – når dine høreapparater skal have den højeste standard

I over 70 år har den danske producent af høreapparater, Phonak, fremstillet top of the line høreapparater til danskerne. Phonak høreapparater er kendetegnet ved at være særdeles brugervenlige, diskrete i udformning, behagelige at bære, og så selvfølgelig eksakte i deres forstærkning af omgivelserne lyde. Med et par Phonak høreapparater er du godt hjulpet – virksomheden arbejder til stadighed på at udvikle nye produkter, baseret på innovativ teknologi og funktionelt design. Hos phonak er kvalitet i højsædet, når det handler om produktudvikling – og intet fremskridt sker på bekostning af det strømlinede design og den høje standard for lydgengivelse. Phonak gør det lige så nemt for dig at anvende høreapparater, som det er at bruge briller eller kontaktlinser.

Find Phonak batterier, tilbehør og reservedele online hos Japebo.dk

Leder du efter tilbehør til dine Phonak høreapparater – det være sig for eksempel batterier, domes, fm udstyr, hooks, mikrofonfiltre, receivere, trådløst tilbehør, tyndslanger, voksfilter eller midler og redskaber til vedligeholdelse – kan du tage et kig i den online shop på Japebo.dk. Japebo.dk er en online høre-shop med base i Slagelse, og forhandler – foruden reservedele og tilbehør til Phonak høreapparater – alskens udstyr til høreapparater og høreværn fra brands som Alpine, Bernafon, Interton, Oticon, Resound, Rexton, Siemens, Signia, Unitron, Widex og Beltone. Se hele udvalget af Phonak tilbehør på japebo.dk

Astrid Pedersen