Skal du have renset kloakker?

Skal du have renset kloakker?

Vil du selv rense kloakker?

Er du frisk på selv lige at rense dine kloakker, hvis de er stoppet til? Altså sådan rigtig stoppet til, så du ikke kan lede vandet ud fra dine afløb i dit hus.

Det er ikke nogen nem opgave og, hvis du går i gang, skal du virkeligt vide hvad du gør, og du skal også have det nødvendige udstyr. Og selvfølgelig være klar til at møde rotter og se bagsiden af medaljen med alt, hvad der kan være i en kloak.

For at være på den sikre side og være sikker på at det bliver gjort godt, så bør du altid vælge en fagmand til opgaven. Det vil sige en autoriseret kloakmester, som har autorisation fra Sikkerhedsstyrelsen og bare ved hvad der skal gøres i alle opgaver.

Vælge Norva24 til dit kloakarbejde

Du kan altid vælge Norva24 til dit kloakarbejde. De har stor erfaring inden for området og kan hjælpe dig gennem hele forløbet, så opgaven bliver løst forsvarligt. Norva24 har desuden højt specialiseret udstyr som eksempelvis tv-inspektion, så de altid kan lokalisere eventuelle kloakskader.  

Desuden kan de rådgive dig inden for forsikringsforhold som ellers godt kan være lidt af en jungle. Har du eksempelvis styr på hvilke forsikringer der dækker eventuelle kloakskader, og hvordan du i givet fald er dækket?

Kloakarbejde kan være lige aktuelt hos både private og virksomheder, og Norva24 rykker da også ud uanset om det er Hr. og Fru Jensen som ringer eller om det er en stor erhvervskunde. Og så er priserne forresten også ret fornuftige.

Og så var der lige det med rotterne! Det er de faste beboere i kloakkerne. De har fast bopæl dernede i rørerne, og vi ønsker dem absolut ikke op til overfladen. Derfor kan Norva24 heldigvis også sørge for en effektiv rottespærre.

Få tryghed og renere kloakker med Norva24.

 

Troels Nielsen