Skru op for sikkerheden med en nøgleboks med kode

En nøgleboks med kode er en fantastisk måde at opbevare sine nøgler på en sikker måde, hvis man ikke er hjemme til at overlevere nøgler til for eksempel sommerhuset eller kontoret. En nøgleboks med kode er en smart måde at give flere mennesker med viden om koden adgang til huset samtidig med at man holder pilfingre på afstand. De fleste tyve ved godt, hvordan naturlige nøgleskjulere ser ud og derfor kan en nøgleboks med kode være en sikrere måde at gemme sine nøgler.

Fleksibilitet og tryghed

Med en nøgleboks med kode får du ro i maven, da du ved, at det er kun folk, du har givet koden, som kan få adgang til nøglerne. En nøgleboks giver dig derudover også mere frihed og fleksibilitet, da du ikke behøver at være til stede, for at give nøgler videre. Du kan derudover også skifte koden ofte for at optimere sikkerheden, så tidligere sommerhusgæster for eksempel ikke har fri adgang til dit sommerhus. Vi forhandler anerkendte og populære mærker såsom ABUS og Keysafe. Derfor kan du stole på vores produkter.

Inviter fremtiden indenfor

Vi forhandler også mere teknologiske nøglebokse, som kan styres og hvis kode kan ændres via en app. På den måde bliver dine nøglesituationer altså meget nemmere. Teknologien kan hjælpe dig med at føle dig endnu mere tryg, når det kommer til at passe på dine nøgler. Andre kan også downloade app’en og derved få adgang til kontoret eller udlejningssommerhuset, eller måske depotet, uden at du behøver at være der til at lukke dem ind.

Råd og vejledning

Har du brug for råd og vejledning, så er du kommet til det rette sted. Hos Total Låse har vi masser af erfaring med at holde det, du holder af sikkert. Om det er hængelåse, dørlåse, låse til terrasser eller for eksempel nøglebokse med kode, så har vi masser af viden. Kontakt os allerede i dag.

admin