Sanne Berg Photography – Reklamefotograf

Sanne Berg Photography blev stiftet i 2004 af fotograf og ejer Sanne Berg i Århus C 2008. Sidenhen er firmaet vokset til fire fotografer og photoshoppere og er nu beliggende i Risskov, Århus.

Hos Sanne Berg Photography, kan de blandt andet hjælpe dig som reklamefotograf og med erhvervsfotografi.

Som professionel fotograf i Århus, leverer de en rigtig god, personlig service, hvor de altid er villige til at gå det ekstra skridt det kræver for at løse en given fotoopgave, så du ender med et fantastisk produkt, der afspejler det ønskede udtryk. De går til alle opgaver med god energi på settet og kan byde ind med kreative ideer og professionel erfaring, uanset om det gælder packshots, produktbilleder eller modelfotos til reklamekampagner og lookbooks eller portrætter til jeres visuelle virksomhedsprofil.

Produktbilleder er som oftest det første din kunde ser og derfor er det vigtigt at din virksomhed præsenteres på bedst mulige måde – det kan de hjælpe dig med hos Sanne Berg, hvor de yderligere er kendte for, og stolte af, at skabe gode oplevelser på fotoskydning for alle deres kunder. Ved at få taget appellerende, gode produktfotos hos Sanne Berg, signalerer du høj kvalitet og skaber tryghed for dine kunder, hvilket kan være afgørende for hvorvidt kunden vælger netop dit produkt.

Når de hos Sanne Berg fotograferer produkter, er det vigtigt for dem at vise din kunde præcist hvad de køber, samtidig med at de får skabt det udtryk og den stemning, som du mener dine produkter skal fremtone. Herudover, står de naturligvis selv for billedbehandlingen og du er sikret et behjælpeligt og kompetent samarbejde uanset omfanget af fotograferingen.

Er du interesseret i at vide mere eller har du spørgsmål, kan du kontakte Sanne Berg Photography på tlf.: 40 44 19 26 eller mail: mail@sanneberg.dk

admin