0

Damborg.dk

Damborg.dk er en isenkræmmer på nettet. De er en del af et familieforetagende som blev grundlagt helt tilbage i 1952. I dag er det 3. generation der har overtaget virksomheden og de driver nu fire isenkramforretninger, et outlet og tre netbutikker, hvoraf damborg.dk udgør den ene.

På damborg.dk finder du et bredt og alsidigt sortiment af kendte mærker og funktionelle produkter – alt sammen inden for isenkram, brugskunst og boligtilbehør.

I Damborg Isenkram er de medlem af kæden ”Din Isenkræmmer”, der i øjeblikket består af 35 dynamiske, individuelle specialforretninger med faguddannet personale. I forretningerne fører de et sortiment, der dækker hele familiens samlede behov for isenkrambranchens varer og du er sikker på at kunne finde lækre produkter der kan berige din hverdag.

På hjemmesiden finder du en udførlig menu inkluderende lys og lyskæder, el, køkken, borddækning, bolig og fritid, belysning og mærkevarer – det er efterhånden kun fantasien der sætter grænser for hvilke produkter der skal være de næste til at lyse dit hjem op! Og det stopper ikke her – menuen indeholder nemlig også punktet ”gaveartikler”. Hermed kan du nemt finde en fin og brugbar gave til dine nærmeste.

Du kan altså sidde hjemme i sofaen og finde lige præcis dét du mangler i dit hjem til gode priser med fri fragt ved køb over 500.-. Og når handlen er i hus, sørger damborg.dk herefter for en god, hurtig levering. Skifter du mening om dit køb, eller finder du noget andet uundværligt på hjemmesiden du bare MÅ have i stedet for, tilbyder de naturligvis også 30 dages fuld returret.

Er du interesseret i at vide mere, eller har du spørgsmål, kan du henvende dig til firmaet på tlf.: 30 32 93 19 eller mail: info@damborg.dk – så sørger de for at hjælpe dig så hurtigt som muligt!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *