Lær lidt om Sissel Edelbo

Lær lidt om Sissel Edelbo

Nej, du skal ikke lære en specifik person at kende i dette indlæg. Der er tale om tøjmærket ved navn “Sissel Edelbo”.

Tøjmærkets brand er nok især kendt for deres kimonoer, kjoler og nederdele, der er skabt efter tanke for miljøet og lavet til den trendy kvinde, der gerne vil gøre noget godt for den verden vi lever i – samtidig med, at hun har det godt med sig selv og er klædt på til mange slags anledninger.

Hvad gemmer der sig så bag “Sissel Edelbo”, og hvordan opstod det? 

Som det første kan vi faktisk sige, at det var en halv løgn med indledningen af denne artikel, for der gemmer sig faktisk noget kvindeligt bag brandet, det er bare ikke én person, men flere.

Navnet “Sissel Edelbo” er nemlig sammensat af to kvindenavne nemlig skaberne bag, Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen. De skabte mærket tilbage i 2004. Dengang fandt de komponenterne i Indien og omsatte dem til de nævnte produkter såsom kjoler, nederdele og kimonoer i et mere skandinavisk snit.

Med skabelsen af deres tøj er der også sat stor værdi i at tænke bæredygtigt med deres kollektioner, hvor udtrykket er enkelt og kombineret med de eksotiske farver, man kender det fra sydligere egne. 

Så når du vælger tøj og hele kollektioner fra Sissel Edelbo, får du sammensætning af bæredygtigt håndværk og flotte snit, hvor du kan sammensætte mange farvestrålende beklædningsgenstande, der egner sig til mange årstider og vejrforhold.

Hos dem er der både tøj til festlige lejligheder, afslappende stunder og arbejdsrelaterede omstændigheder, hvor du har lyst til at føle dig godt tilpas og markere din egen stil, der ikke går i et med tapetet. Som kvinde er du ikke bange for at være din egen og have det godt med dig selv, og med tøj fra Sissel Edelbo er du godt på vej til at være dig selv.

Anders Lundtang Hansen