Kunstigeplanter.dk – din forhandler af kunstige planter med et levende look

Kunstigeplanter.dk - din forhandler af kunstige planter med et levende look

Smukke grønne planter er en fryd for øjet – og mange af de blomstrende planter også for lugtesansen. De fleste af os bliver glade, når vi ser et blomsterbed i fuldt flor, eller når vi standser op og snuser til en rose på vejen. Planter og natur er en lise for sjælen, især for bymennesket, som får så lidt af begge dele i løbet af sin dagligdag.

Planter og allergi – en farlig cocktail

Af samme grund vælger mange virksomheder at dekorere deres kontorer med planter og blomster for at løfte humøret og motivationen blandt medarbejderne. Men der er ikke udelukkende fordele forbundet med denne strategi. Mange mennesker lider af allergi over for blomster og planter. For denne befolkningsgruppe medfører det at være i nærheden af levende planter løbende næser, opsvulmede halse, og, i særligt svære tilfælde, åndedrætsbesvær og ildebefindender. Man bør derfor høre sig for blandt medarbejderne i et kontor, om nogen skulle lide af allergi, før man påbegynder beplantningen.

Undgå allergi og besvær – køb kunstige planter til kontoret

En anen ulempe ved ægte, levende blomster og planter er, at de kræver en del pleje. Mange planter skal vandes vher dag, og jorden i potterne skal fra tid til anden skiftes ud. Dertil kommer problemer med sygdomme i planternes blade og rødder, mug og svamp i potterne, og diverse insekter og edderkopper, som kan finde på at bosætte dig i dine indendørs planter. Hvis du ønsker at undgå dette besvær, kan du med fordel skifte de levende planter ud med kunstige planter. Kunstige planter fremkalder ingen allergi, og drysser ikke visne blade over det hele. De kræver ingen pleje (ud over lejlighedsvis aftørring af støv) – og de skal ikke vandes, men vil være lige så friske efter weekender og ferier som før.

Se det store udvalg af naturtro kunstige planter på kunstigeplanter.dk

Astrid Pedersen