Bestil dit bøgebrænde online

Bestil dit bøgebrænde online

Som indehaver af et oliefyr, en brændeovn, eller en anden form for varmeenergi kilde i dit hjem, som anvender biobrændsel, er du sikkert ofte på udkig efter det bedste tilbud på brænde, træbriketter eller træpiller. Når man skal købe biobrændsel, er det vigtigt, at pris og kvalitet følges ad – man bør ikke nøjes med det ringeste alternativ, blot fordi det er billigt. Billigt brænde har ikke altid den optimale brændværdi, og man kan hurtigt finde ud af, at det er dyrt at vælge dårligt brænde.

Vælg bøgebrænde til din brændeovn eller pejs

Et sikkert valg, når du står for at skulle vælge brænde til hjemmets varmekilde, er bøgebrænde. Ovntørret bøgebrænde fra for eksempel Strandgård Brænde holder en fugtighed i kernen på under 10%, hvilket sikrer den mest effektive og optimale udnyttelse af brændet. Bøgebrænde er et populært valg blandt indehavere af brændeovne, da brændværdien og prisen hænger godt sammen.

Når du køber bøgebrænde hos Strandgård Brænde, er du tilmed sikker på, at du ikke skal bruge ekstra tid på at lade brændet tørre. Du kan sagtens vente med at bestille dit bøgebrænde, til fyrings sæsonen er lige op over – bøgebrænde fra Strandgård Brænde er ovntørret og opbevaret i tørvejr på et lager lige op til levering – så det er 100% klart til anvendelse.

Køb billigt biobrændsel i høj kvalitet hos Strandgård Brænde i Østjylland

Strandgård brænde er blandt østjydernes foretrukne leverandør af brænde. Siden 1995 har Strandgård brænde leveret brænde i høj kvalitet til de Østjyske husstande. Er du bosiddende i – eller i nærheden af – byerne Skanderborg, Åhus, Silkeborg, Fredericia, Juelsminde, Odder, Them, Løsning, Hedensted, Hornslet, Risskov, Horsens eller Viby, kan Strandgård Brænde tilbyde dig dag til dag levering af lækkert bøgebrænde, birkebrænde eller askenbrænde samt træbriketter til optænding eller træpiller til dit fyr.

Læs mere på strandgaardsbraende.dk

Astrid Pedersen