Kaffeagenterne.dk – kaffe og udstyr til brygning online

Med fysisk base i Randers har den danske virksomhed Kaffeagenterne siden 2006 ristet kaffe til de danske forbrugere og virksomheder. Bønnerne, som ligger til grund for den velsmagende og aromatiske kaffe, stammer fra såvel virksomhedens egne farme i Uganda som kaffebønder i hele resten af verden. Kaffeagenterne sørger selvfølgelig for at tilse, at produktionen er bæredygtig, og at kaffebønnerne altid holder den højeste kvalitet.

Håndristet kaffe fra Kaffeagenterne

Kaffeagenterne sætter en ære i selv at forestå håndristning af de dyrebare kaffebønner. Slow-roast, som metoden kaldes, er en fremgangsmåde, som sikrer, at så mange smags- og aroma stoffer som muligt bevares i den færdigristede bønne. Ristetiden tilpasses hver enkelt type bønne – på den måde optimeres processen, samtidig med at kaffen bliver så velsmagende som det er muligt. Kaffeagtenterne rister kaffe flere gange om ugen, og derfor kan du altid være sikker på, at din kaffe er helt friskristet.

Kaffe fra hele verden – hvilken type passer til dig?

Kaffe er ikke bare kaffe. Der findes rigtig mange forskellige typer og sorter af kaffebønner, og flere forskellige måder at riste dem på. Om du foretrækker letristet kaffe eller den mørkristede variant, er et spørgsmål om smag og behag. Der er en verden til forskel på smagen i to kopper kaffe fra samme bryg, hvis den ene tilsættes mælk eller sukker. Og nej – sort filterkaffe er ikke det samme som en Americano! Du kan selv gå på opdagelse i det omfangsrige kaffe univers på kaffeagenterne.dk. Her finder du rigtig mange forskellige slags kaffe – såvel blends som rene sorter – og du kan selv vælge om du ønsker hele, ristede bønner, kværnede bønner, eller måske rå bønner til hjemmeristning. Hvis du vælger det sidste, kan det anbefales at følge en god manual om emnet. På Kaffeagenternes hjemmeside kaffeagenterne.dk kan du finde en såkaldt ”Kaffehøjskole”, hvor du kan få vejledning og gode råd til dit eget hjemmeristeri.

Køb kaffe, søde sager og gavepakker hos Kaffeagenterne

Det er ikke udelukkende kaffe, du kan købe i den velassorterede webshop. Du finder også søde sager, for eksempel små plader chokolade og sirup, vanilje eller sukker til kaffen, tilbehør og udstyr til kaffebrygning så som kaffekværne, kaffebryggere, kaffefiltre, elkedler og måleskeer, samt udstyr til brygning af ægte espresso. Er du indehaver af en butik, café eller restaurant, kan du også finde professionelle produkter til stor produktion og forhandling af kaffe og espresso. Du kan se hele udvalget af lækker kaffe og kaffeudstyr på kaffeagenterne.dk

Astrid Pedersen