Meraki – smukt design til køkken og bad

Når hjemmet skal indrettes med lækre møbler, kunst, lamper og andet interiør, må du endelig ikke glemme badeværelset og køkkenet. Disse to rum er nok dem, vi anvender mest i det daglige – men desværre også de mest oversete. Og hvorfor skulle din gode smag og indretnings stil begrænse sig til entréen, stuen og værelserne?

meraki – lækkert tilbehør til køkken og badeværelse

Med de lækre livsstils- og velvære produkter fra Merakis favnende univers kan du hurtigt skabe en ganske æterisk stemning på dit badeværelse eller i dit køkken. Meraki er et dansk brand, som med udgangspunkt i den skandinaviske æstetik designer og producerer lækre plejeprodukter til hår og krop, håndsæber, ansigtspleje (ansigtsvask, creme, serum, ansigtsmasker osv.) samt lækre accessories til badeværelset – herunder diverse tekstiler (klude, håndklæder mv), børster, badekåber og svampe.

100% naturligt baserede plejeprodukter fra meraki

Merakis hud- krops- og hårpleje serier indeholder kun naturligt baserede ingredienser, og er fremstillet ud fra principper om bæredygtighed og økologi. De plejende ingredienser besidder samtidig lækre, naturlige aromaer, som giver en følelse af eksklusivitet og meget høj kvalitet. Det er en fryd at gå i bad, når man kan pleje sin hud og sit hår med de skønne meraki produkter – og måske endda svøbe sig i en af de lækre, økologiske badekåber bagefter.

Meraki – accesories til dit hjem

Meraki er andet og mere end blot sæber, cremer, shampoo og anden pleje til krop, ansigt og hår. I den lækre home serie finder du også bløde viskestykker i de smukkeste afdæmpede farver – lige noget, som klæder det moderne køkken. Når du vælger at dekorere dit hjem med det smukke tilbehør fra Meraki, kan du skabe en harmonisk og velafbalanceret atmosfære i hele dit hjem. Meraki er blandt andet leveringsdygtig i duftlys med de blideste og mest afdæmpede aromaer, som er perfekte til at skabe både lyssætning og en behagelig stemning. Og skal indretningen af badeværelset være helt gennemført, kan du med fordel anskaffe dig både bløde tæpper, håndklæder, smukke bakker og krus til opbevaring af tandbørster fra Meraki. Hvis du bruger Merakis unikt designede accessories, skaber du en unik og personlig indretningsstil i dit hjem.

Køb Meraki online hos Kaiku.dk

Du finder et meget stort og velassorteret udvalg af Merakis lækre produkter til hjemmet i den online shop på Kaiku.dk. Her kan du gå på opdagelse i såvel Merakis univers som i flere andre kendte danske og internationale designeres sortimenter. Se dem alle på Kaiku.dk

Astrid Pedersen