0

Få neglelakken til at holde længere med shellac neglelak

Neglelak er for mange en fast del af garderoben og er ligeså vigtig som en trøje eller et par sko. Med neglelak kan man matche sit outfit eller bruge det som en ekstra detalje, for eksempel ved at have negle i en farve, der står i kontrast til ens tøj eller ved at have dekorerede negle, der kan fungere som en slags smykke.

Udfordringen for mange kommer, når neglelakken begynder at flage af eller på anden vis få skrammer eller ridser. Neglelakken skal påføres regelmæssigt og holder ikke i mange dage ad gangen. Slidte negle er sjældent et godt look, men på den anden side kan det også være trættende at konstant fjerne neglelakken og påføre den på ny. Derfor er gel neglelak at foretrække for mange. Gel neglelak er en ekstra hårdfør neglelak, der er en kombination af den klassiske neglelak, og den type gelé neglesaloner bruger til at lave gelénegle. Dermed får man den ekstra styrke, og dermed holdbarhed, fra geléen, mens applikation og konsistens er lignende den velkendte neglelak.

Ligesom neglelak kan gel neglelak købes i alverdens farver og typer. Gel neglelak findes både i den typiske ensfarvede slags men kan også købes i glimmer og skinnende varianter.

Gel neglelak påføres på samme måde som almindelig neglelak, og det betyder, at man selv kan påføre den derhjemme, når man har tid, og at man derfor slipper for en tur forbi neglesalonen.

Gel neglelak kræver, grundet dens hårdførhed, også ekstra knofedt, når den skal fjernes, men igen kan det hele klares ved egen mandkraft i eget hjem. Almindelig neglelaksfjerner kan bruges, det eneste til forskel er, at man bør pakke neglene ind og lade neglelakfjerneren sidde på neglene i et par minutter, og så kommer gel neglelakken ganske let af.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *