En pallevogn til de store opgaver

På arbejdspladser, der foregår i specielt byggebranchen og anlægsservice-afdelingen, er det en vigtig og nærmest uundværlig del af arbejdsudstyret at have en palleløfter tilknyttet. Den kan hjælpe med at flytte mindre og mellemstore partier af tunge elementer, så man slipper for at belaste kroppen unødvendigt, og man kan slæbe flere ting på kortere tid, så man derved også undgår spildtid på arbejdspladsen.

Men har jeres arbejdsplads hørt om en pallevogn, og ved i, hvordan sådan en fungerer, og hvad den kan bruges til?

En pallevogn er en anordning, som man monterer på en gravemaskines doserblad, så man ved hjælp af gravemaskines ydeevne kan transportere flere elementer i større partier, som overgår den kapacitet, man eventuelt ville bruge en palleløfter manuelt til.

Det heldige ved en pallevogn er, at når du har sat den sammen med gravemaskinen, så afhænger det faktisk af gravemaskinens egenvægt i forhold til, hvor meget den skal kunne transportere. 

Pallevognen er heller ikke tilfældigt sammensat, for den er faktisk udviklet i samarbejde med folket i byggebranchen, hvilket er din garanti for, at du får et stykke værktøj, der kan klare stor belastning og fungere under meget forskellige slags vejr – hvis du nu arbejder udendørs – som brugerne selv har forventet, at den skal kunne.
Det er derfor en maskine af byggefolket til byggefolket.

En anden sammenhæng, hvor det er fordelagtigt at bruge en pallevogn, er, når tingene skal transporteres over længere afstande, hvor det ville kræve for mange kræfter og slid at bruge en almindelig palleløfter. Den er også god at bruge, hvis du for eksempel skal have ting ud fra en lastbil og videre ind på en byggeplads.

Køb derfor en pallevogn som supplement til din palleløfter, så du har udstyret parat til de forskellige opgaver, hvor de respektive remedier egner sig mest gunstigt at bruge.

God arbejdslyst!

Anders Lundtang Hansen