Lad cigaretskodderne ryge og rejse

Hvad syntes du om cigaretskodder, som ligger i mindre bunker, hvor nogle har stået og inhaleret knapt så frisk luft fra deres cigaretter i frokostpausen?

Okay du kan se det for dig – det er ikke noge kønt syn, vel?

Og det er desværre ikke sjældent at man ser det, især i det offentlige rum eller ved indgangen til større virksomheder, hvor mange mennesker færdes hver dag.

Skulle man bede rygerne om at tage deres cigaretskodder med, når de har røget færdig, lidt ligesom når hundeejere fjerner deres hundes efterladenskaber?

Det er selvfølgelig et forslag til en løsning, men der er faktisk allerede en meget meget bedre måde at håndtere denne udfordring på – og den er så oplagt at du vil undre dig over at ingen har fået den før!

Løsningen er kort og godt – udendørs askebægre !

Ja du læste rigtigt, udendørs askebægre kan løse problemet med det samme.

Læs videre herunder, og få en masse god information om de forskellige muligheder:

Der findes helt grundlæggende disse basismodeller – “væghængte modeller”, “kombimodeller” samt “fritstående modeller”. 

Væghængte modeller

Minder lidt om en pæn diskret postkasse. Modellerne er galvaniserede, så de ikke ruster, og er desuden beskyttet mod slid fra regn og UV.

Den invendige beholder, som samler skodderne, er desuden nem at håndtere og tømme. 

Kombimodeller

Kombimodellerne slår to fluer med et smæk, i og med at de også indeholder en skraldespand, som bevirker at der er endnu mere ryddeligt. Som de øvrige modeller er de robuste og beskyttet mod vind og vejr. De er nemme at rengøre, og et simpelt nøglesystem gør at de ligeledes er nemme og hurtige at tømme.

Fritstående modeller 

Disse modeller kan alle fastmonteres i det eksisterende underlag, så du er sikker på at de står fast i alt slags vejr og ikke vælter. De fås i flere pæne varianter, blandt andet i skiffergrå nuancer, som passer ind i alle omgivelser. Desuden er de typisk galvaniserede og kan aflåses, så ingen kan tage skodderne ud. 

De fås i forskellige størrelser, men et eksempel på indhold kan være 3750 skodder, hvilket svarer til 12,5 liter.

Hvad gør du nu?

Næste gang du ser en lille fin bunke cigaretskodder i det offentlige rum, eller ved din arbejdsplads, så vil du helt sikkert komme til at tænke på de smarte udendørs askebægre.

Når du gør det, så skal du gå ind til din chef næste gang du er på arbejde, og sige at du har en rigtig god ide, som kan gøre omgivelserne lidt pænere. Din chef vil elske dig for det.

Så lad skodderne ryge og rejse.

 

 

 

 

 

Troels Nielsen