Dine glas fremstilles hos Glasse.dk

Dine glas fremstilles hos Glasse.dk

Render du også endeløst rundt i butikker ude i den virkelige verden eller afsøger fjerne afkroge af internettet for at finde lige de glasprodukter, du skal bruge, bare for at opdage, at der mangler et enkelt stykke, at der er skår i glasset, eller at der i sidste ende mangler en millimeters præcision for, at det passer ind?

Så slutter den jagt hermed officielt nu, for løsningen til alle dine glasproblemer, store som små, bliver løst via Glasse.dk.

De har sat sig selv i verden for at skabe de glas, du har brug for, om det så er glashylder til din butiks udsmykning eller til det private hjems fire vægge; et nyt frontglas til brændeovnen, så du atter kan se flammerne fra brændet fuldt ud; eller specialdesignede drivhusruder til at dyrke grøntsager i.

Og hvordan løser de så problemet for dig? Det gør de ved at have dine absolut specifikke behov som fokuspunkt og in mente, da de skaber alle disse ovenstående glas – og mange flere til – lige efter dine mål.

Det er nemlig rigtigt. Om du så skal bruge et stort parti af det samme slags glas efter de samme mål, et enkelt lille glas til at løse et enkelt formål eller flere glasruder i forskellige former til flere gøremål, så klarer Glasse.dk ordren for dig ved at udforme glassene ned til mindste millimeter.

Var det noget med et spejl efter mål? Den slags kan fås til både de store familier, hvor flere personer skal kunne spejle sig samtidig, til de små versioner, hvor man blandt andet kan få nogle med logoer på, der ville egne sig til ens firma.

Nå ja, og så indebærer deres varesortiment også ridsefrit glas, termoruder, brusevægge, brusedøre og…

Listen er næsten uendelig. Hvis du kan tænke dig til glasproduktet, så kan du med stor sandsynlighed finde det på Glasse.dk.

Anders Lundtang Hansen