0

Din fest bliver flyvende med helium balloner

Hvornår var du sidst til en børnefødselsdag?

Hvis du er forældre til et barn, som går i én af de mindre klasser i skolen, så var det sikkert sidst dit eget barn havde fødselsdag, og I skulle pynte op til alle klassekammeraterne som kom på besøg.

Og hvad er altid et sikkert hit, når der skal pyntes op til børnefødselsdag (altså udover papirsflag)?

Svaret er naturligvis balloner. De ser festlige ud, de er sjove at puste op og så kan børnene også lege med dem. Eksempelvis kan man arrangere klassikeren ballondans, som alle syntes er sjovt (også de voksne).

Hvis du skal arrangere en fest for voksne, som eksempelvis en rund fødselsdag, en firmafest eller en julefrokost, ja så er der stor sandsynlighed for at du næsten går i barndom, og stadig syntes at det er virkelig festligt med balloner.

Men hvorfor ikke tage ballonarrangementet til det næste level, hvor det lige bliver en tand sjovere?

Det gøres meget nemt ved at du bruger helium balloner , næste gang du skal holde en fest for børn eller voksne.

Helium balloner har den fordel at de nemt pustes op med en beholder med ballongas – altså helium – og når de først er pustet op, så hænger de og svæver dekorativt oppe under luftet. Du behøver ikke bruge timer på at puste balloner op, for det tager ingen tid med beholderen.

Og så er der jo den sjove ting at du kan indsnuse lidt helium fra en ballon, og så får du en meget meget lys stemme, lidt ligesom de 2 egern fra de gamle Anders And-tegnefilm.

Et rigtigt godt sted at købe dine helium balloner er hos Partybutikken.dk. De har en onlinebutik, hvor du finder alt hvad hjertet begærer inden for balloner. Du kan købe normale balloner, metallicballoner, store balloner, balloner med lys i, balloner formet som tal og man kunne blive ved. De har simpelthen alle former for balloner.

Og husk nu at du skal have helium med, når du køber – så bliver festen lidt sjovere.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *