Nyd et godt glas vin fra Jyskvin.dk

Sætter du pris på et godt glas vin?

Det gør du sikkert, ligesom mange andre vinelskere i Danmark.

Og derfor skal du kende ét bestemt sted, hvor du virkelig får kvalitet og ekspertise, når du handler, og endda til gode priser.

Den specielle forhandler du skal lægge mærke til er Jyskvin.dk, som siden 1982 har forkælet alle som elsker god vin, hvilket fremgår tydeligt, når man ser at deres kunder har honoreret dem med over 1000 fem-stjernede anmeldelser på Trustpilot.

Hemmeligheden bag de mange tilfredse kunder er at Jyskvin.dk henter deres gode vine direkte fra de små vinbønder, som hver eneste dag sørger for at deres vinranker har det godt, og giver de bedste og mest smagsfyldte druer.

Det har været medvirkende til at Jyskvin.dk i dag hører til blandt danmarks fremmeste vinimportører både til private, til virksomheder og til nogle af landets førende restauranter.

Herunder kan du læse om nogle af firmaets topkategorier.

Rødvin

Fransk, Italiensk, spansk, chilensk, sydafrikansk…..Bordeaux, Bourgogne, Brunello. Vi kunne blive ved, for du kan få god rødvin fra alle de bedste vinproducerende lande, og fra de bedste distrikter.

På hjemmesiden kan du se alle de gode flasker rødvin, som er lige til at bestille, og i 99 % af alle bestillinger bliver din vin afsendt allerede dagen efter, så du kan nyde vinen få dage efter dit køb. 

Du kan selvfølgelig også få gode økologiske rødvine, hvis det er din præference.

Champagne

Jyskvin.dk har et stort udvalg af Champagne fra nogle af de allerbedste huse.

Når vi siger Champagne er der naturligvis tale om vine fra selve distriktet Champagne, som jo er det eneste område, som må benytte navnet. 

Eksperterne fra Jyskvin.dk kan guide dig i dit køb, så du får en flaske gode bobler, som passer til lige netop dine smagsløg.

Uanset om champagnen skal være tør, halvtør, sød eller mellemsød, så kan du den helt rigtige flaske med hjem.

Nyd dit næste gode glas fra Jyskvin.dk. 

Troels Nielsen