Trygt og sikkert hjem med en Yale Doorman

Trygt og sikkert hjem med en Yale Doorman

Der kan være mange gode grunde til at skifte låsene i sin bolig. En af dem er, at man har haft indbrud – når først man har været udsat for så grim en oplevelse, er der ekstra god grund til at sikre sit hjem optimalt. En anden grund kan være, at patentet på de nuværende låse er udløbet, og de efterhånden er så gamle, at de udenproblemer kan dirkes op med simple redskaber.

Gamle, slidte låse, som ikke har mere end allerhøjst seks stifter, anbefaler forsikringsselskaberne, at man udskifter. Man er simpelt hen ikke godt nok hjulpet med gamle låse. En tredje, rigtig god, grund er, at man lige har overtaget en ny bolig. Du kan ikke vide, hvor mange kopier af nøgler, der er i omløb rundt omkring, eller hvor gamle og slidte, låsene er. Derfor bør en udskiftning af låse være det første, du foretager dig, når du overtager en ny bolig.

Skift til en Yale Doorman i stedet for de gamle nøglelåse

Hvis du således står for at skulle skifte låsene på yderdørene i dit hjem, kan det godt betale sig at tænke ud af boksen. Hvorfor ikke fremtidssikre din bolig med et digitalt låsesystem i stedet for den forældede nøgle version?

Med en Yale Doorman slipper du for at gå rundt med nøgler, som du måske taber – eller risikere, at dine børn taber deres nøgler, og de falder i hænderne på de forkerte mennesker. Fordelen ved Yale Doorman er, at du kan benytte en fjernbetjening, en firecifret kode eller en adgangs token til at låse din dør op med. Med et gammeldags nøglesystem skulle du have omkodet cylinderen og skiftet resten af nøglerne ud, hvis en nøgle bortkom. Skulle en token til din Yale Doorman blive væk, kan du nemt slette den fra systemet, og så giver den ikke adgang længere.

Du kan læse mere om Yale Doorman samt købe systemet online på billigsikring.dk

Astrid Pedersen