Bestil frisk firmafrugt fra Frugtkurven.dk

Som ansvarlig for medarbejderforplejning i et firma er det dit ansvar, at medarbejdernes sundhed på arbejdspladsen optimeres i det omfang, det er muligt. Dette kan for eksempel gøres igennem en sund og nærende frokostordning, adgang til frisk og afkølet vand, rabatordninger i fitness centre, massage i arbejdstiden eller en god sundhedsordning i forbindelse med firmapension eller forsikring. Og så kan du vælge at alliere dig med Frugtkurven.dk, så dine medarbejdere og kolleger kan få adgang til frisk frugt i hverdagen – et sundt alternativ til slik og sodavand.

Frugtkurve og frugtkasser til virksomheden fra Frugtkurven.dk

Hvis du vælger en firmafrugtordning fra Frugtkurven.dk, får du friske leverancer af lækker frugt, håndplukket fra Grønttorvet hver eneste morgen, så mange gange om ugen, som du ønsker det. Du kan selv vælge størrelsen og hyppigheden af din leverance. Frugtkurven.dk er leveringsdygtige i frugt leverancer i flere forskellige størrelser og sammensætninger.

Du kan grundlæggene vælge mellem fire forskellige produkter i varierende størrelse: BasisFrugt frugtkurven, som indeholder håndfrugt med 5 typer frisk frugt, for eksempel æbler, pærer, bananer, appelsiner, nektariner, mandariner, clementiner eller blommer. Frugterne i Frugtkurven.dk’s frugtkurve og frugtkasser er udvalgt efter årstiderne, og hvad de rutinerede medarbejdere finder er bedst i udbuddet på Grønttorvet.

Foruden BasisFrugt kurven kan du vælge imellem Frugtkurve, hvor udvalget er tilsat saftige, stenfri vindruer og Frugtkasser, som kan rumme frugt til op til 25 personer. Og så kan du ellers vælge forskellige snacks i form af ekstra grønt, dadler, mandler, frugt shakers, peanuts, rosiner eller nødder til din firmafrugt leverance. Dertil kommer, at du har mulighed for at vælge en økologisk variant af din leverance, naturligvis bestående af 100% økologisk kvalitetsfrugt, for en lille merpris.

Hvis du vil styrke din virksomheds sundhed og dine medarbejderes helbred, kan du medfordel klikke ind på Frugtkurven.dk og bestille en firmafrugt ordning, som passer til dig og din organisation.

Astrid Pedersen