Kunstige planter – når der ikke er tid eller overskud til de levende af slagsen

Kunstige planter - når der ikke er tid eller overskud til de levende af slagsen

Er du dødtræt af, at forårets smukke, levende planter og blomster fremkalder allergiske reaktioner hos dig, så du slet ikke kan nyde dem? Vil du gerne pifte det triste og grå kontormiljø op med grønne planter, men har du ikke overskuddet til at skulle vande dem, potte dem om, fjerne visne blade og alt det andet vedligehold, der følger med? Eller er du træt af konstant at smide de potteplanter ud, du har pyntet dit hjem med, fordi du altså bare ikke har de grønne fingre, der skal til?

Kunstige planter – fri for allergener, vedligeholdelse og pleje

Så bør du overveje, om ikke det var på tide at droppe drømmen om levende planter, og kigge i retningen af de kunstige af slagsen. Du vil blive positivt overrasket – nutidens kunstige planter er, i modsætning til deres forgængere, næsten ikke til at skelne fra ægte planter og blomster. Man skal meget tæt på for at kunne konstatere, om en plante er levende, eller om den er fremstillet af et syntetisk materiale. Dette skyldes, at de nyere materialer, som anvendes til fremstilling af kunstige planter, er langt mere avancerede og naturtro end de, som blev anvendt før i tiden.

Med kunstige planter i hjemmet kan du omgive dig med grønt uden at skulle bekymre dig om sygdomme i hverken blade eller rødder, invasioner af myrer eller andre insekter samt den lidt urinagtige lugt, der kan følge med, hvis man ikke er så god til at få pottet planterne om i tide.

Find kunstige planter online

Hos Brøndsholm finder du i den online shop på brondsholm.dk et bredt sortiment af kunstige planter i sorterne bregne, efeu, buksbom, perlehyacint, vandrende jøde, brudeslør, pelargonie, jordbær, sukkulent, orkidé, figenkaktus, agave, lavendel, kuglekaktus, stuebirk, stedmoder blomst, åkande, monstera, aloe vera, philodendron, lykkekastanje, pilea (pengeplante), voksurt, vinblad, guldranke, bajonetplante, saguaro kaktus, fingerkaktus og julestjerne.

Astrid Pedersen