3 ting, du kan bruge pengene fra din 18-års fødselsdag på

Er du lige fyldt 18, og har du fået en god portion penge samtidig med din nye status som myndig? Så vil du sikkert gerne bruge dem på sjov og ballade, og det skal der helt sikkert også være plads til. Men man bør også investere i ting, som kan gavne en senere hen. Vi giver dig her tre bud på ting, du kan investere i, hvis du vil tænke fremadrettet.

Et kørekort

Kørekort er noget, som man bør erhverve sig så tidligt som muligt – og det koster altså en smule. Særligt, hvis du ikke har noget naturligt talent for at køre bil. Det er en enorm frihed at kunne køre bil og selv klare sine ærinder længere væk, og derfor kan vi kraftigt anbefale at tage kørekortet så tidligt som muligt. Det kan du eksempelvis på en køreskole i Silkeborg.

Aktier

Jo tidligere, man begynder at se i aktier, jo mere kan du tjene i sidste ende ved at tage de sikre valg. Nogle typer af aktier ses som relativt risikofri, og derfor kan du investere en god sum i disse, hvis du gerne vil have en god opsparing uden at gøre det store for det. Det er desuden også sjovt og noget, som man hurtigt kan tjene mange penge på, hvis man er dygtig.

Gør noget for venner og familie

En investering i venner og familie er heller ikke noget dårligt valg. Når man fylder 18 og begynder på sit sidste år i gymnasiet, skal man være bevidst om, at visse venskaber vil falde fra senere hen. Det kan du være med til at undgå.

admin