Det perfekte gavekøb til det legesyge barn

Har du et lille barn i familien, som elsker at pakke gaver op? Og glæder du dig lige så meget til at se lyset i deres ansigt, når du giver dem noget, de rent faktisk kan bruge til noget? Så er denne artikel lavet til dig, som gerne vil have inspiration til, hvordan man finder de bedste gaver til børn.

Kludedukker

Det kan lyde meget simpelt, men kludedukker er ikke alene sjove at lave teselskab med – de er også fantastiske til at lære børn om empati og det at være medmenneskelig. Mange børn vil tage dukken til sig og behandle den, som var det barnets bedste ven, og derfor er det hele ikke bare sjov og ballade, når de tager den med overalt. Det er indlæring, som er så kritisk for børns udvikling.

Legemåtter

Legemåtter fungerer som et blødt underlag, hvor børnene kan lege, og hvor de kan bruge mønstre eller ”banen” på måtten som en del af legen. Det er betryggende som forældre at vide, at barnet ikke vælter rundt på et tungt gulv og slår hovedet. Hvis man vil hjælpe barnets motoriske udvikling, kan man finde måtter, der sættes sammen som et puslespil. Det kan de få stor fornøjelse af.

Apps på iPad’en

Selvom man forældre er imod elektronik i en for ung alder, så findes der faktisk mange fantastiske apps, som er både lærerige og sjove for børnene. Rigtig meget udvikles specifikt med henblik på, at børnene enten lærer at lave logiske sammenslutninger eller noget helt så basalt som det danske sprog med brug af barnlige remedier.

admin