Det skal du bruge for at lave byens bedste pizzaer

Når du åbner et pizzeria, er det vigtigt, at du har ambitionerne i orden. Derfor er der ikke noget galt i, at du gerne vil lave byens bedste pizzaer. Det er netop på den måde, at du kommer til at stræbe efter det yderste. 

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan komme til at lave gode pizzaer. Vi kommer ind på en række af dem her, så du kan komme godt på vej til at lave byens bedste pizzaer. 

1. Hav en god pizzaovn

Når du gerne vil lave gode pizzaer, er det først og fremmest vigtigt, at du har en god pizzaovn. Det skal være en ovn, der varmer hurtigt op, så du i løbet af kort tid kan få sat en pizza over og lavet den til kunden. Pizza er en af de former for fast food, hvor vi er vant til, at det går virkelig hurtigt. Derfor kan du ikke bruge en almindelig ovn til at lave en pizza i. 

Der er flere forskellige steder, hvor du kan købe pizzaovne til din virksomhed. Et af de steder, hvor de har et virkelig stort udvalg, er dog på webshoppen nordiskstorkokken.dk. Der kan du både få en god pizzaovn til det lille pizzeria og til den store restaurant. 

2. Brug godt mel

En god pizza er lavet af noget godt mel. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at købe noget godt mel til at lave din signaturbund med. Bunden skal helst være sådan, at dine kunder tænker, at den bund kan kun være lavet i dit pizzeria, når de smager den. 

Hvilken form for mel du vælger, kommer an på, hvilken form for pizzaer du gerne vil lave. I Italien laver de bundene tynde og meget sprøde, mens de i USA laver bundene tykke. Ja, der er faktisk gået sport i at finde på ingredienser at komme i den tykke skorpe, der er på pizzaerne. 

3. Hav en signaturpizza

Alle pizzeriaer, der stræber efter at blive byens bedste, har i hvert fald en pizza, som de selv har fundet på. En såkaldt signaturpizza. Det skal være en pizza, der afspejler de ting, som indbyggerne i din by godt kan lide. Det kan være kød, grøntsager eller en speciel slags ost. Det er med til at gøre, at dine indbyggere i langt højere grad vil vælge denne form for pizza frem for de andre. 

4. God service og god hygiejne

Når du gerne vil være byens førende pizzeria, kommer du ikke uden om god service og god hygiejne. Det er supervigtigt, at du har styr på begge dele. Der er ingen, der gider at købe pizzaer et sted, hvor de ikke har styr på hygiejnen, men der er heller ikke mange, der gider at handle et sted, hvor de er sure og mukkende. 

Det med hygiejnen er heldigvis bare noget med at arbejde hårdt. Det med god service kan kræve noget mere af dig. Det kan for eksempel være svært at overskue, når du har haft en lang arbejdsdag, men der handler det netop om, at du kan finde smilet frem – lige meget hvad. 

Emilie Ann Jacobsen