Sælg din bolig gennem en ejendomsmægler i Roskilde

Ønsker du et hurtigt og trygt salg af din bolig? Har du, ligesom så mange andre, svært ved at gennemskue boligmarkedet og dermed den egentlige værdi af din bolig? Hvis svaret er ja, er løsningen er en ejendomsmægler. Lige nu tilbyder home en ejendomsmægler i Roskilde til en gratis og fuldstændig uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Vælger du at sælge din bolig gennem en ejendomsmægler, får du en personlig sparringspartner gennem hele salgsprocessen, som sikrer en gnidningsfri handel. Du slipper dermed for på egen hånd at skulle undersøge alle de økonomiske, juridiske og tekniske forhold, der skal tages stilling til i forbindelse med salg af din bolig. Mægleren kender alt til boligmarkedet i Roskilde og sikrer derved, at din bolig prissættes og sælges således, at du får det højst mulige udbytte. Med andre ord slipper du for alle de besværlige og tidskrævende opgaver.

Sikkert salg uden besvær

Ejendomsmæglerens opgaver består først og fremmest af en bred vurdering af boligmarkedet i Roskilde, hvilket bl.a. indebærer områdets generelle prisniveau, tidligere salgspriser i området samt boligens beliggenhed. Derudover foretages en vurdering af boligens stand, som munder ud i en

tilstandsrapport. Denne skal, sammen med de øvrige dokumenter, som mægleren sørger for at indhente, danne udgangspunkt for prissætningen af boligen, når boligmarkedet tages i betragtning. Mægleren sørger desuden for, at disse dokumenter, herunder energimærkning og elinstallationsrapport, lever op til de gældende lovkrav.

Når du vælger din ejendomsmægler, er det helt essentielt, at du vælger en mægler, der arbejder i din interesse og sørger for at videregive dig alle nødvendige informationer. Dette har de hos home i Roskilde mange års erfaring med, så her sikrer du en seriøs mægler, der sørger for, at dit boligsalg går som smurt.

Hvis du ønsker at vide mere, kan du med fordel kontakte home og evt. bestille en uforpligtende salgsvurdering.

admin