Forskellige typer af epoxy

Epoxy er et materiale, som kan fås i mange forskellige typer. Vi har et stort og bredt udvalg af forskellige typer epoxy, og derfor er vi sikre på at du kan finde præcis den epoxy til træ, som du har brug for. Vi er eksperter inden for vores felt, og har stor erfaring inden for brugen af epoxy til træ. Hos er sikret den højeste kvalitet af epoxy til træ. Hvad enten du skal bruge clear casting epoxy, infuseringsepoxy eller epoxyspartel, så kan du helt sikkert finde det hos os.

Find den epoxy som er god til dit formål

Vi ved at der er mange forskellige muligheder med epoxy, og derfor har vi sørget for at du kan finde mange forskellige slags typer hos os. Vi forhandler blandt andet epoxy til glasfiber og træ. Du kan bruge vores epoxy til træ til mange forskellige ting, blandt andet kunstprojekter eller maritime opgaver. Med så forskellige muligheder, så er det selvfølgelig vigtigt med forskellige typer epoxy til træ, og det kan du finde hos os.

Du får høj kvalitet fra vores leverandører

Vores leverandører går meget op i at kunne levere høj kvalitet på deres produkter, og derfor er vi glade for at kunne forhandle deres produkter. Vi har blandt andet produkter fra Entropy Resins Epoxy og WEST SYSTEM Epoxy. Leder du efter en epoxy til at lave de populære River tables, så kan du med fordel bruge vores Entropy Clear Casting. En anden epoxy, som giver en rigtig flot overflade, er vores Permacote Epoxy.

Kontakt os for spørgsmål og henvendelser

Vi står altid til rådighed hvis du har nogle spørgsmål eller specifikke henvendelser angående vores produkter. I vores store udvalg kan du finde præcis den epoxy du har brug for, og vi ser frem til at hjælpe dig med at komme i gang med dit projekt.

admin