Det simplere alternativ til en webshop

Det kan virke uoverkommeligt at starte sin egen salgsvirksomhed, det administrative arbejde kan være tungt og generelt kan det virke hårdt at løbe drømmen i gang. Derfor er det fordelagtigt, når man starter at vurdere hvad ens styrker og svagheder er.

Det er meget normalt, at man udliciterer opgaver til andre kompetente mennesker, så man selv kan bruge tid på det, man er bedst til. Det er det, jeres kunder vil få mest ud af, og derfor også jer.

En af de hjælpende hænder, der er derude, er Ordrit. De er din nemme adgang til at sælge online – alt det kræver fra dig er, at du har en smartphone og adgang til internettet.

At bygge en hjemmeside eller webshop op kræver meget arbejde, og er ikke nødvendigvis den bedste investering for din virksomhed. Med Ordrit er det blevet let og overkommeligt at komme i gang med at sælge på nettet.

Til dig der ønsker mersalg

Det er skabt til dig, der hverken har råd, tid eller overskud til at bygge og administrere en komplet webshop. Det er også en god løsning til dig, der blot ønsker et simplere alternativ, der er nemt, billigt og effektivt.

Du opretter dig gennem en firmakonto og bruger derfor dit CVR-nr. Her hentes dine nødvendige oplysninger, så du ikke behøver taste unødvendigt. Sådan når dine varer fra dit lager til hele Danmark på ingen tid.

Det er en One-Stop platform, hvor der ingen skjulte udgifter er, og du har ret til et ubegrænset antal annoncer. Efter du har givet dit produkt en beskrivelse, kan dine kunder bestille og betale med Mobilepay.

Undersøg muligheden for at få dit produkt på Ordrit allerede i dag.

admin