Det kreative look: Sådan fuldfører du det

Er du også træt af at ligne alle andre og gå i det samme tøj? Har du brug for at skabe dig en identitet, som ikke nødvendigvis er så konform? Så er du landet det rette sted, fordi vi har her samlet nogle gode bud på, hvordan du skiller dig ud med dit look, så du ikke falder i ét med mængden.

Tørklæde til håret

De fleste lader deres hår flagre, men det er der ikke nødvendigvis nogen idé med. Hvis du gerne vil beskytte dig hår lidt bedre og samtidig beklæde dig hoved med nogle farver, som ingen andre har, kan du med et tørklæde til håret sætte et særligt præg på den øverste del af din krop. Det er her, hvor folk lægger mærke til ting som det allerførste.

Selebukser

Selebukser giver ikke alene et særpræget og unikt look, men de er ofte også både praktiske og behagelige med lommer og god plads til bagdelen. Hvis du går efter komfort og noget, som er let at tage på, er dette en god løsning til dig. Du kan på mange brugtmarkeder finde forskellige bud på selebukser, som oftest er at finde i denim.

Klip dig korthåret

Vi er vokset op med, at kvinder har langt hår og mænd har kort hår – og det er overraskende svært for os at forestille os andet. Men sådan bør det ikke nødvendigvis være. Kort hår er praktisk, smart, og så er det oftest markant billigere at gå til frisør med kort hår. Der findes unikke look, hvor kort hår gør den afgørende forskel.

admin