Vejen mod et smertefrit liv med diskusprolaps

Et liv med en diskusprolaps er ikke nødvendigvis et farvel til at spille sport, løbe ture eller at kunne arbejde. Flere studier viser at folk uden smerter også kan gå rundt med en diskusprolaps. Hos Smertefribevægelse kan vi hjælpe dig med moderne smertevidenskab med at komme på vej mod et smertefrit liv med diskusprolaps.

Ny viden

Ny viden indenfor research om diskusprolapser viser at det er ikke tryk på nerven, som man tidligere troede, der forårsager smerten, men nok nærmere inflammation. Din krop arbejder også på højtryk på at hele dig, når noget går i stykker. Flere studier viser, at diskusprolapser heler sig selv. Med den rette træning og den korrekte viden, kan man altså nå virkelig langt selvom man har fået sig en diskusprolaps.

Klinikken der kan hjælpe dig

Det er her Smertefribevægelse kommer ind i billedet. Vi er en smerteklinik, som specialiserer os i at give folk smertefri liv med behandlinger indenfor fysioterapi, kost og træning. Vi praktiserer moderne smertevidenskab og giver dig derfor de førende og bedste måder at hele din krop på, så du igen kan få en nem hverdag. Vi har masser af glade klienter, som har haft stor glæde af at samarbejde med os. Når du starter et forløb hos os, får du et skræddersyet forløb, der passer til lige præcis dig. Vi ønsker nemlig at du kommer i mål med dine ønsker.

Kontakt os allerede i dag

Er du nysgerrig på om, vi er noget for dig? Så er det altid muligt at booke en gratis og uforpligtende samtale med os. Giv os et kald eller send os en mail, hvis du har andre spørgsmål eller henvendelser. Vores team står klar til at hjælpe dig.

admin