Varierede og delikate frugtkasser

Hvis din virksomhed vil have smagfulde frugtkasser leveret med spændende, sæsonaktuel frugt, så er det Frugkasser.dk, I skal have fat i. Vi leverer frugt i høj kvalitet med ugentlig variation, og vi gør en dyd ud af at yde Danmarks bedste service. Kvalitetsfrugten i vores frugtkasser kan du supplere med eksotiske frugter såsom meloner og ananas, økologiske nødder, snackgrønt, frisk juice og frugtshakers i bæger. Vores store udvalg giver dig mulighed for at skræddersy, tilpasse og justere frugtkasser, så de passer til netop din arbejdsplads’ individuelle ønsker og behov.

Frugt giver energi og øger trivslen

Dine medarbejdere fortjener helt sikkert noget forkælelse i hverdagen, og det er frugtkasser en optimal løsning på. Frugt bidrager til en sundere livsstil og giver mere energi, hvilket ofte fører til øget trivsel og velvære. Hvis du gerne vil have glade og energifyldte medarbejdere, anbefaler vi dig derfor på det kraftigste at forære dem en frugtordning fra Frugtkasser.dk.

Hvilken frugtordning passer til din virksomhed?

Hos Frugtkasser.dk tilbyder vi blandt andet ”Håndfrugt til virksomheden”, som er en frugtkasse med 40 stykker frugt, som du kan vælge, skal være økologiske, ”Basisfrugt i kasser”, som indeholder enten 55 eller 75 stykker frugt, samt ”Frugtordning”, som er en frugtkasse med 100 stykker frugt i. Hos os bestemmer du selv, hvor ofte du vil have leveret frugtkasserne – vi leverer gerne til samme arbejdsplads flere gange om ugen.

Frugtkasser.dk er din leverandør af frisk frugt

Vi stræber efter at være Danmarks foretrukne frugtleverandør og levere frugt, hvis friskhed ikke kan overgås. Hvis du har spørgsmål til vores forskellige frugtkasser, brug for hjælp til bestilling eller lignende, ser vi frem til at høre fra dig på telefon +45 51 50 11 95 eller mail mail@frugtkurven.dk.

admin