Vælg et unikt og rustikt cafebord til at skabe den rette stemning på dit spisested

Vælg et unikt og rustikt cafebord til at skabe den rette stemning på dit spisested

Driver du en lille cafe, eller skal du snart til at åbne en, så ved du sikkert, hvor vigtigt det er, at du får skaffet de rigtige møbler. Ved at gøre det kan du nemlig være sikker på, at du får skabt den helt rigtige stemning – og udover din gode kaffe er det netop stemningen, som folk kommer tilbage efter. Derfor er det en god ide, at du bruger noget tid på at finde det rigtig møblement, eller at du skifter det ud, hvis du ikke helt føler, at det passer ind. 

Noget af det, der er essentielt i forhold til DNA’et i din cafe er dit cafebord. Det er der, hvor dine gæster tilbringer størstedelen af deres tid. Det skal derfor være et bord, der matcher det, som du gerne vil have dem til at gøre på cafeen. Er det et sted, hvor de skal tage en hurtig kop kaffe, inden de tager videre? Eller er det et sted, hvor de skal sidde og sludre i flere timer? Måske vil du gerne give dem mulighed for, at de kan sidde der og arbejde. I det tilfælde skal bordene selvfølgelig passe til det. 

Der er flere forskellige steder, hvor du kan finde flotte og lækre cafeborde. Et af de steder, hvor du kommer til at få et virkelig stort udvalg, er på webshoppen thors-design.dk. Der forhandler de cafeborde af genbrugstræ fra Knudshoved Havn. Træet er blevet slidt af vind og vejr og er derfor meget unikt og rustikt. Det kan være med til at give den helt rigtige fornemmelse til lige præcis din cafe. 

Du kan vælge mellem flere forskellige overflader og flere forskellige former for ben. Du kan dermed virkelig dyrke det rustikke look, eller vælge nogle borde, hvor det næsten ikke er til at se, at det er genbrugt træ, der er brugt. Dermed bliver træet bare til en god historie. 

Emilie Ann Jacobsen