Trylleri og underholdning for børn

Trylleri og underholdning for børn

Står du og skal afholde et arrangement for børn, og er du løbet tør for ideer til underholdning? Med besøg fra Søren Riis fra 123Trylleri.dk går du aldrig galt i byen. Søren Riis er børneentertainer, og har stor erfaring med underholdning i børnehøjde. Han har optrådt i både institutioner, til byfester, i shoppingcentre og har endda været i Grønland for at optræde.

Når Søren Riis optræder, er det dog i en lidt anden skikkelse, end den østjyske far, han er til daglig. Mød ham som Ballonklovnen Fubbi, der lover lattergaranti hos både børn og voksne. Når ballondyr og duefjer flyver rundt i luften, samtidig med at tryllestaven bliver svinget højt over hovedet, sørger Fubbi for at børnene får en sjov trylleoplevelse, de først sent vil glemme.

I forbindelse med et julearrangement, vil det også være oplagt at besøge trylleuniverset 123Trylleri.dk. Her finder du nemlig Danmarks Smukkeste Julemand. Få besøg af denne flotte julemand, med autentisk tøj og det flotteste, hvide skæg, til årets juleafslutning i institutionen, juletræsfest i firmaet, shoppingcentret eller noget helt fjerde. Programmet kan sammensættes efter dine ønsker og behov, og julemanden har selv sanghæfter og lydanlæg med, da det jo ikke er jul uden den rette julemusik! Danmarks Smukkeste Julemand deler naturligvis godteposer ud til børnene, som også kan få taget et billede sammen med ham.

Endnu en kilde til masser af underholdning blandt arrangementets yngste, er Kaptajn Klo, som ligeledes kan bookes gennem 123Trylleri.dk. Alle børn kender ham og hans klo. Måske kan børnene hjælpe ham med at finde skatten? Til arrangementet vil der blive delt skattekort ud til børnene. Kaptajn Klo egner sig bedst til større arrangementer, f.eks. i et shoppingcenter eller til en byfest. Han skal bruge godt med plads, da der vil blive gemt skilte med bogstaver, som børnene skal finde. Vinderne af skattejagten vil blive afsløret under det store, spændende sørøvershow efter skattejagten.

Hvad enten der er tale om et privat eller et offentligt arrangement, er 123Trylleri.dk altid klar til at levere fantastiske oplevelser til både børnene og resten af familien. Uanset om det er Ballonklovnen Fubbi, Danmarks Smukkeste Julemand, eller Kaptajn Klo der står for underholdningen, kan I forvente et inkluderende show, hvor børnene bliver inddraget. Der er altid lagt op til et festligt arrangement med 123Trylleri.dk, hvor trylleri, ballonunderholdning, sjov og spas nok skal sætte gang i lattermuskulaturen hos alle deltagerne til byfesten, sommerfesten, firmaarrangementet, børnefødselsdagen, vejfesten o.l.

Besøg 123Trylleri.dk og læs hvad kunderne har fortalt om deres oplevelse.

Marie Pedersen