Tid til campingstole

Så er det blevet campingsæson! Du har pakket hele inventaret fra køkkenet og soveværelset ned og lagt det ind i campingvognen, og forteltet er tjekket efter, og campingspejlene er monteret, og så hedder destinationen ellers den foretrukne campingplads ude i det danske land eller udlandet.

Men har du husket campingstolene, eller er de fra en tid, hvor de godt kunne trænge til en opgradering, når man tænker på, at udvalget af campingstole har forandret sig en del på de sidste år, så man næsten kommer til at sidde, som var man hjemme i ens yndlings lænestol?

Tak for eksempel bare Isabella campingstole, der yder fabelagtig siddekomfort og er polstret til, at man kan sidde behageligt i mange timer, og når de så skal pakkes ned, så fylder de stort set ingenting!

Der er jo ingen grund til, at man skal få ødelagt ryggen eller andre kropsdele af at sidde ukomfortabelt i en campingstol i ferien, så man ender med at være totalt radbrækket, når man vender retur på arbejdet og vitterligt trænger til en ferie oven på ferien – eller en kiropraktor.

Campingstole findes heldigvis i mange forskellige udforminger og støtte-anordninger fra de hurtige, man lige slår ud med et snuptag til at placere bagdelen på, til de lidt større, hvor man kan få nakkestøtte med til at læne sig tilbage og nyde det gode vejr, eller noget nær luksusversionen, hvor man får en fodstøtte med, der kan slås ud.

Så får man pludselig lyst til at tilbringe mange stunder i campingstolen og rigtig mærke roen sænke sig over en.

Campingstole er dog også anvendelig i mange andre henseender. Det kan være, du er typen, der ofte tager på festival og gerne vil sidde nogenlunde behageligt og ikke bare på en tom ølkasse eller en træstub. Her kan det også være en løsning at medbringe en campingstol, så festivalen bliver endnu mere udholdelig. 

Anders Lundtang Hansen