Sundt hundemad

Sundt hundemad

Barks n Bones er en online forhandler af hundeudstyr og kvalitetsfoder. Siden 2005 har teamet bag Barks n Bones arbejdet hårdt på at finde de optimale løsninger til hundeejere landet over.

Hos Barks n Bones bliver der lagt vægt på kvalitet og på at være ambassadører for det gode hundeliv. Der bliver gjort en kæmpe indsats for at udvælge markedets absolut bedste produkter, bl.a. inden for hundefoder. I sortimentet finder du bl.a. Orijen hundefoder, der har vundet prisen “Pet Food of the Year”. Hundefoderet fra Orijen lever op til de ideer Barks n Bones har når det gælder hundes ernæring. Herunder ideen om, at vitaminer og mineraler bør komme fra naturlige kilder. Orijen hundefoder er fyldt med kød og friske grøntsager, der leveres direkte til fabrikken hvor det bliver forarbejdet. Er du interesseret i at få mere af vide om ingredienserne i Orijen hundefoder, offentliggør firmaet Champion Petfoods informationer om ingredienserne i foderet.

Du kan både få Orijen hundefoder til hvalpe, voksne hunde og ældre hunde hos Barks n Bones.

I nogle tilfælde kan hunde have brug for flere vitaminer end det, den får gennem dens foder. Disse behov kan opstå i forskellige stadier af hundens liv, og hos Barks n Bones finder du et udvalg af naturlige kosttilskud til at hjælpe din hund med at få nok vitaminer. Et eksempel på kosttilskud er grønlæbet muslingepulver fra Lunderbland. Den grønlæbede musling siges at fungere som naturens egen gigtmedicin, og kan gives til både drægtige, hvalpe og ældre hunde. Det består af frysetørret muslingepulver og indeholder bl.a. store mængder fiskeolie og aminosyrer, der er nødvendige for at hundens krop kan danne ledbrusk.

Hos Barks n Bones finder du endvidere et stort udvalg af godbidder og tyggeben. Også her er der taget højde for at ingredienserne skal være så naturlige som muligt, for at undgå at hunden indtager unødvendige tilsætningsstoffer. Har du brug for rådgivning og vejledning i forhold til hvilken type hundemad du bør vælge, kan du læse mere på Barksnbones.dk.

Marie Pedersen