Styrk dine medarbejdere sundhed med øko frugt i kasser

Det er alment kendt, at vi som mennesker spiser den mad, der er tilgængelig. Hvis du er ejer, eller leder, af en virksomhed, er der derfor god grund til at sørge for, at dine medarbejdere har adgang til lækker øko frugt i kasser. Frugt udgør nemlig en stor del af en sund og nærende kost. Når dine medarbejdere får god og nærende mad, vil de performe bedre på jobbet. Derfor kan det være en fantastisk idé med en abonnementsløsning til din virksomhed. På den måde ved du, at dine medarbejdere har mulighed for at træffe sunde madvalg hver dag.

Sørg for et friskt og varieret frugtudvalg

Hvis du gerne vil motivere dine medarbejdere til at spise mere sundt, er det vigtigt, at du sørger for, at frugtudvalget er både frisk og varieret. Der er intet mere ikke-inspirerende end en sølle frugtkurv med nogle æbler og pærer, der i øvrigt ikke er særligt friske længere.

Når du køber øko frugt i kasser på abonnement, vil du i stedet få leveret en frugtkasse fyldt med spændende frugt, der altid er frisk. Når frugten ligger i skålen med alle sine fine farver, vil det motivere dine medarbejdere på en helt anden måde til at udvælge et stykke eller to.

Få leveret din frugt lige til døren

Når du bestiller øko frugt i kasser, vil de blive leveret lige til døren. Derfor skal du ikke selv ned i en dagligvarebutik og bruge tid på at udvælge og transportere frugten. Alt det hårde arbejde bliver gjort for dig. Du skal blot hælde frugten over i jeres frugtskål, eller bare lade frugtkassen stå fremme. Så er din del af jobbet gjort. Det er nemt og bekvemt.

Nogle frugtkassefirmaer leverer endda helt til døren. Det gælder uanset, om arbejdspladsen ligger i stueetagen eller på 7. sal.

admin