Strikkeopskrifter i høj kvalitet – du kan finde dem online

Strikkeopskrifter i høj kvalitet - du kan finde dem online

Strikning er et herligt og afslappende tidsfordriv – og som ekstra bonus har strikning synlige og brugbare resultater. Hvad end du vælger at strikke sweaters, cardigans eller sjaler, bør du følge en god opsrkift for at opnå det ønskede resultat.

Hvor finder jeg gode og nemme strikkeopskrifter?

Strikkeopskrifter er efterhånden tilgængelige mange steder – også gratis. Men der er selvfølgelig meget stor forskel på kvaliteten af strikkeopskrifter samt på sværhedsgraden af en strikkeopskrift. Hvis du er forholdsvis grøn ud i strikningens kunst, kan det være en fordel, hvis du kan få vejledning til, hvilken strikkeopskrift, du bør vælge. En strikkeopskrift til begyndere bør være forholdsvis enkel at følge, ellers kan det være frygteligt frustrerende. Derfor kan det godt betale sig at investere i en god og udførlig strikkeopskrift, som giver den rette vejledning, så du ikke kan være i tvivl om, hvorledes opgaven skal udføres. Og samtidig skal du sørge for at vælge den rette type garn til dit strikketøj. Resultatet kan blive meget ulig dine forventninger, hvis du vælger den forkerte type garn.

Hos Sommerfuglen, som er blandt Danmarks ældste og mest velansete garn butikker, finder du strikkeopskrifter på sweatere, cardigans, rør halstørklæder, sjaler og mange andre produkter fra kendte designere så som Brooklyn Tweed, CaMaRose, Canard, Design-Club, Einrúm, Else Schjellerup, Geilsk, Hanne Falkenberg, Helga Isager,Hjelholt, Inga Walløe, Isager Design, Karen Noe, Kastaniestrik, Onion, Sandnes, Sommerfuglen og Susie Haumann.

Du behøver ikke at være bosat i det centrale København, hvor Sommerfuglen har sin fysiske beiggenhed for at få glæde og gavn af disse strikkeopskrifter. Du kan se dem alle på sommerfuglen.dk, som er Sommerfuglens online shop. Her kan du vælge, hvilket design og størrelse, du ønsker, og hvilke farver, du foretrækker. Så sender Sommerfuglen dig et strikke kit, som indeholder garn i de fornødne mængder, samt en udførlig strikkeopskrift, udarbejdet af designeren selv.

Når du køber strikkeopskrifter gennem sommerfuglen.dk, er du sikker på at opnå et godt resultat.

Astrid Pedersen