Ståltage i massevis hos Profiltech.dk

Er du i gang med at bygge hus? Måske du har et større renoveringsprojekt kørende? Og står du i den forbindelse og mangler det helt rigtige tag? Så kunne du med fordel overveje at kigge på ståltage hos Profiltech.dk. Deres ståltage af høj kvalitet har nemlig adskillige fordele:

  • De bliver produceret med 275 gram zink pr. m2, som gør dem ekstra modstandsdygtige overfor regn, blæst og sollys.
  • De bliver belagt med 30 my top coating, som desuden er RC4-klassificeret.
  • De er nemme at montere. Dette er specielt en fordel, hvis du selv overvejer at montere (hertil har de et væld af monteringsvejledninger).
  • Deres farve og belægning har 10 års garanti.
  • Du kan bestille lige netop den farver, du ønsker ud af i alt 21 farver (lakken er her selvfølgelig en del af prisen, hvis du køber nogle af deres restpartier med skønhedsfejl).
  • Du har op til 40 års garanti på selve pladerne.

Herudover har de hos Profiltech intet mindre end 30 års erfaring indenfor branchen og arbejder derudover tæt sammen med den svenske leverandør Byggprofiler, som har 50 års erfaring med produktion af stålprofilplader. Deres produkter bliver løbende udviklet, mens den svenske virksomhed er kendte for deres høje kvalitet. Det er blandt andet dem, der er med til at sikre, at Profiltech yder helt op til 40 års produktgaranti – netop grundet den høje kvalitet hele vejen rundt i virksomheden.

Du er altid velkommen til at kigge forbi deres showroom i Hadsund, hvor du kan få lov at se og mærke på deres stålpladerne. Her bliver du altid budt på en kop kaffe eller kakao og ikke mindst god og erfaren rådgivning valg af ståltag til lige præcis det bygge- eller renoveringsprojekt du har gang i. Hos Profiltech har de altid ca. 20.000 m2 standardlængde af stålplader på lager, som du til enhver tid kan komme og afhente.

Ønsker du dog først at ringe og høre nærmere om dit valg af stålplade, kan du kontakte teamet hos Profiltech alle 365 om året på deres telefonnummer 98 57 57 00 eller via chatten på deres hjemmeside. På den anden side af røret og chatten sidder erhvervsfolk med over 30 års erfaring. Med andre ord er det bare om at tage kontakt til dem for den bedste rådgivning på området.

admin