Solen kan være både en fornøjelse og en plage

Der er ikke noget så lækkert som at sætte sig ud på altanen om morgenen og drikke den første kop kaffe i den tidlige sommersol. Efterhånden som tiden går bliver der for varmt at side direkte i solen.

Du rykker indenfor. Men ak, der er alt for varmt. Dine vinduer i kip omdanner hurtigt solens stråler til varme. Og snart føles din stue som en bageovn.

Besværligt at se skærmen i solen

Men det stopper ikke der. Du prøver at arbejde ved computeren, men kan ikke se skærmen på grund af det skarpe sollys. Og når du tænder for tv-et om aftenen vil de lange sommeraftner hurtigt sikre at solen gør det helt umuligt at se næste afsnit af Venner.

Men der er en løsning: Gardiner. Du kan bestille en gardinmontør som hurtigt kan vende den irriterende sol til en god ven der gør dit hjem til en fornøjelse.

Gardiner der skaber et godt miljø

Ved at optimere dine gardiner kan du investere i gardiner der både holder lyset ude, men samtidig udnytter det. Med transparente gardiner kan du lade dagslyset slippe ind i stuen uden at det forstyrrer skærmen.

Skråvinduerne i kip kan du udstyre med elektroniske rullegardiner. De kan laves i et stof der reflekterer solens stråler og holder varmen ude af lejligheden.

Hvilke gardiner skal du vælge?

Det er slut med at kaste et lagen for vinduet. Hvis du vil have bæredygtige løsninger der udnytter både lys og varme optimalt, så skal du have fat i en ekspert.

Gardiner er måske ikke en videnskab, men vi kan bruge videnskaben til at optimere dem. Du kan blandt andet finde en ekspert i gardiner hos Gardin-Montøren. De har også brandhæmmende gardiner der gør dit hjem mere sikkert. Gardiner kan også bruges til at styre akustikken i rummet.

admin