Skab smukke og unikke smykker med Nordahl Andersen smykker

Leder du efter den perfekte, personlige smykkegave eller et unikt smykke til dig selv? Så er et smykke fra Nordahl Andersen kollektionen et perfekt valg. Her kan du sammensætte smykker, så de passer til lige præcis din lejlighed. Smykkevirksomheden Nordahl Andersen blev Årets Innovator i Guldsmedebranchen i 2015 – og det var med god grund. Deres studenterhalskæder samt deres elegante armbåndsvedhæng har vundet stor popularitet.

Smykker til livets milepæle

De forskellige armbåndsvedhæng kan sammensættes eller bæres hver for sig alt efter, hvad du gerne vil sige med smykket. Armbåndsvedhængene er perfekte gaver til konfirmanden, studenten eller fødselaren. Du kan sammensætte bogstaver og symboler, der danner lige præcis det budskab og den anerkendelse, du ønsker at give. Smykkerne fås i allergivenligt sterlingsølv, så du skal ikke bekymre dig om kvaliteten af smykkerne – den er nemlig helt i top.

Mindeværdige smykker fra Nordahl Andersen

Bag smykkerne er en familieejet smykkevirksomhed, som så sin start i 1984. Den samme familie ejer stadig virksomheden og går op i at skabe tidløse og unikke smykker, der kan følge dig igennem hele livet.

Det personlige touch er vigtigt for Nordahl Andersen, og derfor kan du i deres kollektion også finde børnebestik og forsølvede sparebøtter til de smås første store skridt. Smykkerne sælges til fornuftige priser, hvilket betyder at alle kan være med, når det kommer til at markere livets store begivenheder.

Kontakt os allerede i dag

Sidder du tilbage med spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte Urmas team på (+45) 42 58 85 88 eller sende en mail til info@urma.dk. Så hjælper vi dig med at finde det perfekte smykke til din begivenhed.

admin