Server sund mad til arbejderne

Som firmaejer er det vigtigt at man giver sine arbejdere rigtig gode arbejdsvilkår, så er det er rart for dem at arbejde hos det. Det er noget de vil sætte stor pris på og det er desuden også noget som der vil rygtes, så det er nemmere at få ansat nogle nye arbejdere fremover.

Kantinen og den sunde kost

Den mad vi ender med at spise i løbet af en dag påvirker os også rigtig meget i forhold til hvor nemt vi har ved at koncentrere os og hvor oplagte vi føler os. Det er nemt at blive træt og dvask, hvis vi spiser meget usund mad som får vores sukkerniveau til at fare op og ned.

Det er derfor at man som firmaejer skal gå op i arbejdernes kost – det påvirker trods alt også ens firma, hvad det er arbejderne spiser.

Et af de bedste steder at sætte ind er derfor også kantinen. Det er dit ansvar som firmaejer at der bliver serveret nogle meget sunde retter nede i kantinen, så arbejderne kan få det rette brændstof for dagen.

Anskaf frugthjørne

Kantinen er et af de vigtigste steder du kan sætte ind med at servere sund mad for sine arbejdere. Men du kan også undersøge muligheden for at få frugt erhverv leveret, så dine arbejdere har nogle sunde snacks at spise i løbet af dagen.

Det kan blandt andet være en god ide at lave et lille frugthjørne – altså et sted hvor du lægger den frugt til erhverv du har købt. Det skal helst gerne ligge lige i nærheden af arbejdernes individuelle arbejdsplads. På den måde kan de altid lige smutte derhen og tage noget frugt – og få en sludder for en sladder – imens de spiser den frugt til erhverv, du har bestilt til dem.

admin