Scenepodier, dansegulve og køledere

Vil I højne oplevelsen til skolens teaterforestilling for både publikum og for de optrædende? Eller leder I efter nogle ordenlige gulve til danseskolen eller dansekonkurrencen? Eller måske mangler I noget, der kan hjælpe jer med at holde styr på mange mennesker på én gang? Alt dette kan de hjælpe med hos Sunstill.dk. De forhandler både scenepodier, publikumstribuner, dansevinyler og afspærringsstandere af forskellig slags.

Hvilke produkter kan man finde hos Sunstill.dk?

Med deres afspærringsstandere, afspærringsbånd og –reb kan I let regulere folkemængder og sørge for ro og orden på jeres arbejdsplads. Det kunne for eksempel være i banken, i lufthavnen, på diskoteket, i biografen eller enhver anden arbejdsplads, hvor man kunne have brug for personregulerende remedier.

Deres originale scenepodier er af allerhøjeste kvalitet. De har solgt dem i mere end 35 år og leverer stadig reservedele til de allerførst solgte scenepodier, så man er sikret en scene for livet. I kan finde et stort udvalg i både forskellige typer og størrelser, til indendørs eller udendørs brug og med forskellige overflader. Så uanset hvad I skal bruge scenen til, så kan I finde en, der passer til jeres behov.

De forhandler også dansegulve og dansevinyl samt undergulve og sprung-floors, der kan lægges under dansevinylen, så I får det optimale dansegulv. Der findes mange forskellige slags dansevinyl, hvilket betyder at I kan finde noget til enhver slags dans.

Professionelt udstyr til skoler, messecentre, institutioner med mere

Det er muligt at leje både scenepodier, publikumstribuner, afspærringsstandere og messegulve, hvis man blot skal bruge det for én weekend. Så hvis I står og mangler noget til jeres skoles teaterforestilling, til kulturhuset i lokalsamfundet eller til weekendarrangementet i hallen, kan I kontakte Sunstill.dk og høre mere om mulighederne for både køb og leje af scenepodier, dansevinyl og afspærringsstandere.

admin