Sæsonklar hele året rundt med regntøj til børn

Det danske vejr er kendt for at være meget omskifteligt, men du kan dog være sikker på, at det regner ca. hver anden dag. Det regner nemlig i gennemsnit 171 dage på et år i Danmark. Derfor er regntøj til børn helt essentiel påklædning, så de kan holde sig tørre i det våde vejr. Regntøj er nemlig overtrækstøj, som er lavet i vandtæt og vandafvisende materialer for at undgå regn. Det er vigtigt at børn får regntøj med i f.eks. børnehaven, så pædagogerne kan klæde dem ordentligt på til legepladsen.

Stort udvalgt af regntøj til børn

Hos Lillepip.dk kan du finde et bredt udvalg af regntøj til børn, både til drenge og piger. Sammen kan du og dit barn vælge mellem et hav af farver og modeller. Vælg blandt andet mellem turkis, orange og blå, flotte mønstre eller ekstra detaljer som flæser. På siden finder du regntøj til børn fra størrelse 80 til 116. Som tilbehør til regntøjet inkluderer udvalget også regnluffer og overtræksfutter til de yngste. Størstedelen af deres regntøj til børn kommer i skønne sæt, men du kan også finde enkelte regnbukser og regnjakker separat. Blandt udvalget er der mærker som Molo, Mikk-Line og En Fant. Tag selv et kig på deres regntøj til børn.

En webshop efter dit hoved

Bag Lillepip er et hold forældre, som manglede et sted og shoppe babysagerne samlet, da deres datter kom til verden. Derfor ville de skabe et inspirerende univers med fokus på design og kvalitet og selvfølgelig de små. Leverandørerne er nøje udvalgt og du finder alt fra regntøj til børn, til sutter og meget mere. Udforsk selv deres univers.

admin