Sæbe med ren samvittighed

Meraki er et dansk brand med fokus på kvalitet og velvære.

Det er et unikt univers af velvære- og livsstilsprodukter, designet og udviklet i Danmark. Serien er skabt i et kreativt univers, inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til naturens skatkammer.

Hos Meraki søger man et rent resultat i alt, hvad der gøres. Derfor gør de sig ekstra umage med at udvikle plejeprodukter, der bruger det bedste fra naturen, og som kæler for både krop og sjæl.

Med Meraki får du produkter med milde, aktive og nærende ingredienser, der alle er nøje udvalgt for deres egenskaber, dokumenterede virkning og naturlige dufte.

Baseret på rene og enkle principper:

  • Uden parabener
  • Uden farvestoffer
  • Uden SLS
  • Uden hormonforstyrrende stoffer
  • Kun brug af mild konservering
  • Æteriske olier – 100% økologisk
  • Basis olier – 100% økologisk

 

Meraki sæbe

I Meraki’s univers finder du de skønneste sæber til hånd og krop. Vælg mellem 3 dufte, alle er rigt fugtgivende flydende sæber. Håndsæben og de øvrige sæber er økologiske og med naturlige ingredienser.

Meraki er også yderst kendte og populære for deres lækre ansigtspleje og skønne kropspleje. Alle Meraki sæber er fremstillet uden parabener, farvestoffer og hormonforstyrrende, så du er garanteret et skønt produkt, du kan bruge med god samvittighed overfor dig selv og din krop. Blandt de mange sæber finder du både sæbe i blok, flydende sæbe samt opvaskemiddel, der alle er kendetegnet ved en mild duft, emballage i 100% genanvendelige materialer og lækre konsistenser. 

 

Anbefalinger

En af de lækre sæber, som er værd at fremhæve er håndsæben Cotton Haze*.

Sæben har en varm og krydret duft. Sæben er mild og velegnet til alle hudtyper. For ekstra pleje anbefales brug af håndcreme. Med håndsæben Cotton Haze fra Meraki får du her et produkt med milde, aktive og nærende ingredienser, der alle er nøje udvalgt for deres egenskaber, dokumenterede virkning og naturlige dufte.

Et andet bud på en skøn håndsæbe fra Meraki er Linen Dew*. Sæben har en frisk duft af mynte. Sæben er mild og velegnet til alle hudtyper. Også som supplement til denne sæbe anbefaler folkene bag Meraki brug af håndcreme for ekstra pleje.

Gå på opdagelse i Merakis skønne univers af sæber og finde dine favoritter til dig selv og dit badeværelse.

 

*Ingredienser: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, C12-15 Pareth-12, Sodium PCA, Glycerin, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Chloride, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Extract, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citral, Eugenol, Geraniol,Isoeugenol, AnisylAlcohol, BenzylBenzoate, Citronellol, Farnesol, Limonen/d-Limonene, Linalool.

*Ingredienser: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, C12-15 Pareth-12, Sodium PCA, Glycerin, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Chloride, Glycerin, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract Farnesol, Limonen/d-Limonene, Linalool.

Christina Løvfall Hansen