Sådan får du mere wellness ind i hjemmet

Vi danskere stresser mere end nogensinde før, og derfor er det ekstremt vigtigt, at vi er i stand til at finde ro i de omgivelser, vi begår os mest i. Det er afgørende, at hjemmet giver dig kropsligt velvære, når du ikke er på farten eller stresset på jobbet. Vi giver dig her gode råd til, hvordan du kan få mere velvære i hjemmet, så du ikke taber håret eller hovedet i byens trængsel og alarm.

Invester i et udespa

Findes der noget mere afslappende end at dase i et jacuzzi med bobler og massage, mens du giver dig selv fuldstændig fri uden at tænke på arbejde og andre stressfaktorer? Det tror vi ikke, og derfor har vi taget udespa med på listen.

Vi har specifikt valgt udespa, fordi den friske luft og den klare nattehimmel en lun sommeraften gør oplevelsen markant bedre sammenlignet med en indendørs spa. Der findes et væld af muligheder for forskellige designs og funktioner, når du vælger udespa, og selvom det kan synes som en stor investering, vil den være alle pengene værd for alle i boligen.

Leg med dufte i saunaen

Med en sauna kan du lynhurtigt få varmen, og omvendt kan du også samtidig lynhurtigt blive nedkølet. For mange er det skønt at svede og mærke, at kroppen arbejder, samtidig med at man bliver varmet helt igennem. Når hovedet kommer ud i den friske luft igen, vil man føle sig helt forandret og klar til at tage dagen videre.

En klassisk kulsauna giver dig også mulighed for at lege med nogle dufte, når du og dine nærmeste vil slappe helt af. Det er muligt at finde nogle olier, som man hælder på de varme kul, hvilket så bliver til en skøn duft. Der findes et utal af muligheder, og du skal egentlig bare finde den dampduft, du foretrækker.

Massagestol til stuen

Når du vil koble af om aftenen inde foran tv’et, kan du smide dig i sofaen – eller du kan sætte dig i din spritnye massagestol, som du ikke engang behøves at smide en 5’er i for at bruge. Massagestolen ryster din krop godt igennem, og du kan selv justere, hvor du vil fokusere massagen, og hvor hårdt det skal være.

admin