Sådan bliver din garderobe klar til sommer

De klare himmelstrøg begynder stille og roligt at nærme sig, og det samme gør sommerens varmegrader. Derfor er det ved at være til, at få gjort garderoben klar til sommer. I dette indlæg bliver du taget i hånden, så din garderobe bliver klar på nul komma fem.

Pak vintertøjet væk
Det er rigtig forstyrrende, at have en masse vintertøj liggende i klædeskabet, når du skal klæde dig på til sommervejret. Sørg derfor for, at dit vintertøj bliver gemt væk, indtil du har behov for det igen. Gem dog gerne en enkelt eller to sweatre til de kølige sommeraftener og selvfølgelig nogle lange bukser.

Styr på fodtøjet
Om sommeren er der næsten ikke noget værre, end at have en par sko på, som er for varme. Derfor er det en rigtig god ide, at have nogle gode luftige sko til de rigtig varme dag. Det kan både være kondisko med gode, store lufthuller eller et par sandaler. Du kan finde en masse finde læder sandaler mænd online.

Gode basics
En god sammensat garderober handler ofte om, at have nogle rigtig gode basisting. Her er der tale om t-shirts, shorts, bukser, bluser, trøjer mm. Hvis den skal være rigtig godt, så skal du sørge for, at holde dine farver forholdsvis neutrale, så delene kan mixes og matches.


Prøv badeshortsene
Du er ikke mere klar til sommer, end dit badetøj er. Du skal være sikker på, at du har et par gode badeshorts, som kan bruges sommeren ud. Hvis ikke, så er det bare med at komme på jagt efter nogle ny, så du kan komme afsted på strandture mv.

admin