Rullende kontor og inspektion med TV-biler

Rullende kontor og inspektion med TV-biler

Rigtig mange mennesker har et stillesiddende arbejde, der i ny og næ adskiller sig ved, at personen skal på farten og lave noget for firmaet.

Det kan inkludere salgs-personen, der skal på forretningsrejse, eller håndværkeren, der forlader værkstedet og tager ud og arbejder på stedet med den aktuelle opgave, og så er det også dem, der arbejder med inspektion, hvor der skal bruges TV-biler.

TV-biler er, som vi har anført i overskriften, et rullende kontor, og kontoret på de fire hjul på TV-bilen er der, hvor inspektionsmedarbejderen foretager sit arbejde fra.

Det kunne også være inspektionschefen, der foretager disse inspektioner fra TV-bilen, og så sidder du måske nu og undrer dig over, hvad en inspektionsperson egentlig er, og måske ønsker du en mere udredende forklaring på, hvad en TV-bil er, hvad man bruger den til og, og hvordan og hvor meget den skal sammensættes med det samme.

TV-biler er ikke dem, som journalister bruger, da disse bliver kaldt sendevogne fordi, man netop skal kunne sende udsendelser derfra, som kunne være liveudsendelser, mens TV-biler er der, man laver undersøgelser med med TV-udstyr af mindre anordning – til kloakker.

Ja, de her TV-biler, vi omtaler, bliver brugt til kloakinspektion, hvor udstyret, man medbringer i en TV-bil, kan sendes ned i kloakrørene for at undersøge det pågældende kloakområde nærmere, hvor der kan være tale om slanger med kameraer monteret, der kan komme omkring i krogene, hvor kloakarbejdere ikke kan – eller som forudgående inspektion, inden en medarbejder eventuelt skal ned i kloakken.

Det kan være, inspektøren vil undersøge, hvor omfangsrig en skade på kloakrørene er, eller om der er overhovedet er en begrundet mistanke om en skade. Måske har man fået en melding om en stor rottesamling på et givet sted i kloaknettet til indlæggelse af rottespærrer, man vil undersøge nærmere, og endvidere kunne det være for at få en fornemmelse af, hvor omfangsrig en oversvømmelse er og hvor, man skal indsætte dræn eller lignende.

Her kan inspektøren bruge TV-bilen som sit rullende kontor og inspicere mange forskellige områder efter behov, og det anbefales klart, at man benytter JKLteknik.dk til hjælpen med at skabe disse biler.

Med at skabe bilerne mener vi nærmere specifikt, at dette firma har stor erfaring med at indrette biler til TV-biler til inspektion, da de ved, hvordan man gør og kan indhente det rette udstyr fra de bedste producenter.

Om du så vil have et par gode råd med på vejen til, hvordan man opretter en TV-bil, bare ønsker hjælp med dele af skabelsesprocessen eller ønsker hele køretøjet skabt for dig, så er JKLteknik.dk det rette valg.

Anders Lundtang Hansen