Recreationstyling.dk – luksus til dig og dit hjem

Er du på udkig efter et sted, hvor du både kan finde boliginteriør og livsstilsprodukter? Så er recreationstyling.dk et godt bud. Særligt, hvis du elsker dansk design, som de har et bredt udvalg af.

Danske brands i særklasse

De lyse, nordiske hjem er kommet for at blive. Derfor har man også kunne se det sprede sig til en global livsstilsindretning. Som nævnt fører recreationstyling.dk mange danske designmærker inden for både livsstil og interiør. Således kan du finde alt det nyeste fra de brands, der har en skandinavisk linje.

Du kan blandt andet finde velkendte brands som Kähler, Lyngby Glas, A Simple Mess, Arne Jacobsen, Lyngby Porcelæn, Ferm Living, Bitz og mange mange flere. Så uanset, om du er på udkig efter en ny sofa, en halskæde, en vase eller noget helt sjette, kan du med sikkerhed finde lige det du søger. Deres sortiment spænder nemlig særdeles bredt, så du kan skabe det helt perfekte hjem.

De har alt fra tilbehør til bad og køkken, lamper, møbler, plakater til træfigurer og sengetøj.

Hvis du gerne vil have terrassen klar til de lune sommeraftner, finder du ligeledes æstetiske og smukke udendørs grill fra blandt andet Morsø.

Design i børnehøjde

Hvis du gerne vil give dit barn den bedste kvalitet, så er recreationsstyling.dk stedet for dig at shoppe. Her finder du alt fra de brands, der gør en dyd ud af at skabe børnevenligt, men stadig designmæssigt smukke ting til børn. Her kan fremhæves OYOY dækkeservietter, der både er stimulerende for børnene og fungere godt på spisebordet. Eller de adskillige træfigurer fra Kay Bojesen, der er skabet med det barnlige sind for øje.

Ligeledes har finder du de sjove håndklæder og vaskehandsker fra Södahl. De har enten en fin og sød panda eller ræv på. På den måde bliver det en leg for børnene at komme i bad.

admin