Pas på dig selv og miljøet med et mundbind i stof

Når en smitsom sygdom hærger samfundet, kommer hygiejnen virkelig på dagsordenen. Det betyder, at det ikke længere er nok at vaske hænder og holde afstand, men at mundbind må tages i brug. Et dagligt forbrug af engangsmundbind kan være dyrt for både dig og miljøet, så overvej at købe effektive og behagelige mundbind i stof.

Et mundbind i stof er genanvendeligt, og kan holde til at blive vasket mellem den daglige brug. Det er vigtigt, at du husker at vaske det, før du genbruger det. Hvis du ikke vasker det, elimineres beskyttelsen for både dig og menneskerne omkring dig.

Mange oplever, at mundbind af stof er mere behagelige end versionerne af papir. Papirmundbind varierer meget både i forhold til pris og kvalitet, mens stofbind generelt har både bedre kvalitet og bedre pasform. Der findes flere forskellige modeller, som du kan afprøve og finde den bedste pasform for dig.

Med stofmundbind beskytter du dig selv og menneskerne omkring dig

Stofmundbind har samme funktion som papirmundbind, nemlig at filtrere den luft, du ånder ind for udefrakommende smitsomme partikler, og på samme måde filtrere den luft, du ånder ud. Derfor går beskyttelsen to veje, og du undgår både at smitte, hvis du er syg, og at blive smittet, hvis andre er det.

Et mundbind, hvad enten det er af stof eller papir, kan dog aldrig gøre det ud for god håndhygiejne, som du stadig skal holde med hyppig håndvask eller afspritning. Mundbindet skal i stedet ses som et supplement, når mange mennesker er nødt til at forsamles på lidt plads eller indendørs. For eksempel i offentlig transport, på offentlige steder eller arbejdspladser.

Slå et slag for sundheden og miljøet på én og samme tid: Køb mundbind i stof.

admin