Nye og brugte dækreoler

Hos Midtjyskreoler.dk tilbyder vi splinternye såvel som brugte dækreoler i fortrinlig stand. De brugte reoler bliver naturligvis efterset og testet af vores dygtige medarbejdere, der aldrig går på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Vores dækreoler er særligt tiltænkt bilforhandlere, autoværksteder og dæklagre, hvor der dagligt er behov for opbevaring af både dæk og komplette hjul med fælge, men de kan også være nyttige andetsteds. Vi specialfremstiller en løsning til dig, så din lagerkapacitet bliver udnyttet på optimal vis, og reolerne passer perfekt til dine krav, både hvad angår længde, belastning og højde. Med dækreoler fra Midtjysk Reoler får du et møbel, hvor du kan organisere dine dæk på overskuelig vis, så du hurtigt kan danne dig et overblik over din beholdning. Der er ikke nogen opgaver, der er hverken for store eller for små til os, uanset antallet og typen af dæk; sommerdæk, vinterdæk og lastbildæk.

Gode priser på opbevaring på Midtjyskreoler.dk

Når du bestiller brugte dækreoler hos os, har vi brug for at vide, om de skal bruges til opbevaring af dæk eller komplette hjul med fælge. Det har nemlig en afgørende betydning for, hvor stor en belastning reolerne skal kunne klare. Derudover beder vi dig om at oplyse ønsket antal niveauer og totallængde. Med de oplysninger kan vi skræddersy en holdbar løsning til dig, som du vil have glæde af i mange år fremover. Hos Midtjyskreoler.dk sælger vi vores opbevaringsløsninger til yderst rimelige priser, hvor alle kan være med uanset budgetstørrelse. Hvis du har brug for en anden type reol, byder vores opbevaringssortiment blandt andet også på palle-, lager- og grenreoler.

Midtjysk Reoler er din opbevaringsrådgiver

Vores professionelle konsulenter rykker gerne ud, hvis du har brug for vejledning til indretning af dit lager. Vi kan både give praktiske råd til optimal udnyttelse af pladsen samt brugbare råd til, hvordan du sikrer en god ergonomi.

admin