Nordisk garn til dit nordiske strikkeprojekt

Hos Ofeig & Ko finder du alt hvad dit hjerte kan begære indenfor nordisk garn og skandinaviske samt nordiske mønstre. Vi specialiserer os nemlig i både det nordiske, islandske og færøske strik, og derfor kan du naturligvis finde en hel verden af nordisk garn hos os til dit næste projekt.

Anerkendte mærker

Er du lidt af en garn-kender allerede, så kan du i vores sortiment hurtigt spotte anerkendte og populære mærker såsom Navia, CaMaRose, Hjertegarn, Karen Klarbæk og Holst Garn for bare at nævne nogle få. Vores garn findes altid til en god pris, så alle kan være med på strikkevognen. Vi forhandler også økologiske produkter til dig, som ønsker en lidt renere samvittighed, når det kommer til strikkeprojektet. Vores produkter er holdbare og slidstærke, så du kan kreere alt fra sweatre til sokker, som der holder år efter år.

Et hav af muligheder

Hos Ofeig & Ko er vi indenfor den nordiske garn-verden især glad for det islandske uld. Det islandske uld besidder fantastiske egenskaber såsom at være lettere vandafvisende og hårdfør samt at det fungerer isolerende. På den måde kan du altså færdes i bare en islandsk sweater i efteråret og ofte om vinteren, da garnet er så fantastisk. Du finder naturligvis nordisk garn i et utal af farver hos os. Alt fra farver såsom gammelrosa, blød gul, dyb skovgrøn eller en lækker marineblå. Mulighederne og sammensætningerne af farver er mange, så du kan skabe lige præcis det, som du har i tankerne.

Råd og vejledning

Har du brug for råd eller vejledning i forhold til vores produkter eller dit projekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os enten per mail eller telefon. Vi står klar til at hjælpe dig.

admin